Epson TM-T88 III issues after upgrade to 2.0


I

iraj

after my upgrade from 1.3 to 2.0 am not able to print from my store
operations manager.
I can not print from store operations manager \Journal viewer lets say I
want to print receipt from one transaction or reprint a z report and I get
this error:
invalid operation 425: the printer cannot be accessed. It may be locked by
another application.
This is a Epson printer that worked fine before the upgrade, and right now
am able to print all the pos transactions and get prints from my x or z
report from pos
 
Ad

Advertisements

J

jocelynp

If your receipt printer is installed as OPOS:

Is your POS open at the same time you are printing? Often times that will
hand your printer. Additionally go under SO Mgr> File> Config> Options> POS
tab (I think)> Check option to 'Share the OPOS with other applications'.
 
I

iraj

yes it is open at the same time, didnt have this problem before the upgrade,
and the tap was checked as well, (share the OPOS with other applications)
anyother idea?
 
I

iraj

yes it is open at the same time, didnt have this problem before the upgrade,
and the tap was checked as well, (share the OPOS with other applications)
anyother idea?
Also do you know why it takes over 2min to load the store operations POS ,
before the upgrade it took like 5 sec and I was able to log in , but now it
takes almost 2 min
 
I

iraj

ok what I did I closed my POS program and I was able to print from my store
manager, but as soon as I open my POS program will not allow me, as I said on
the last reply my option on sharing the printer is checked, I went ahead and
unchecked and rechecked it to maybe reset it but still the same.
thanks
 
Ad

Advertisements

R

root

I too noticed a higher overhead on 2.0


iraj said:
yes it is open at the same time, didnt have this problem before the
upgrade,
and the tap was checked as well, (share the OPOS with other applications)
anyother idea?
Also do you know why it takes over 2min to load the store operations POS ,
before the upgrade it took like 5 sec and I was able to log in , but now
it
takes almost 2 min
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top