Lost drop-down lists


C

Carl

Using Q02 Basic with XP SP2.
Installed SP2 about a month ago and all was OK.

Today, the arrow that allows you to display a drop-down list has
disappeared.
In the Num field of a register, for example.
It was there yesterday.

If I doubleclick in the box, the drop-down list appears.
How can I restore normal operation?
I have the original install disk and a recent system backup.
Thanks,
Carl
 
Ad

Advertisements

J

John Pollard

Carl said:
Using Q02 Basic with XP SP2.
Installed SP2 about a month ago and all was OK.

Today, the arrow that allows you to display a drop-down list
has
disappeared.
In the Num field of a register, for example.
It was there yesterday.

If I doubleclick in the box, the drop-down list appears.
How can I restore normal operation?
I have the original install disk and a recent system backup.
I have no idea what could have caused the problem; try
uninstalling/re-installing Quicken.
 
O

Orazietti

Before you do that re-install, check your register options. There is a
Register Fields checkbox called Show Buttons on QuickFill Fields. Check it
if it is unchecked. (Note: This is from my Q01D version.)

Tony
 
Ad

Advertisements

C

Carl

Tony
Thanks, that fixed it.
How the 'Show Buttons' box got unchecked is a mystery to me.
I am sure I didn't do it.
Anyway, it is fixed and I will now scan for viruses and malware.
Carl
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top