Peachtree Pervasive conflict


V

vtpaul

We are trying to install Peachtree Premium 2007. We install the
server components & the client, but when we try to open a company,
Peachtree just hangs. There seems to be some conflict between the
Pervasive engine & BackupExec. Has anyone had this problem and
figured a workaround?
Thanks.
 
Ad

Advertisements

W

westix-ti

vtpaul said:
We are trying to install Peachtree Premium 2007. We install the
server components & the client, but when we try to open a company,
Peachtree just hangs. There seems to be some conflict between the
Pervasive engine & BackupExec. Has anyone had this problem and
figured a workaround?
Thanks.
May be you should take a glance at the new G-net 4.0. Easier to setup in
any platform.

--

Com os melhores cumprimentos / Sincerely,

Gestix Technical Support
E. (e-mail address removed)
T. +351 261869395
F. +351 261869397

Westix-TI lda - Portugal
tranquil software
http://www.gestix.com
 
Ad

Advertisements

C

chrisd

We are trying to install Peachtree Premium 2007. We install the
server components & the client, but when we try to open a company,
Peachtree just hangs. There seems to be some conflict between the
Pervasive engine & BackupExec. Has anyone had this problem and
figured a workaround?
Thanks.
sorry i am posting this to the group after the fac but i see that i
somehow only emailed paul before and i want maximum exposure here :)


have been searching high and low for someone else experiencing this
issue !!!

has anything become of it ? are you positive its Symantec Backup
Exec ?

i am running SBS 2003 with both Backup Exec and Trend Micro's
Neatsuite for SMB

I blamed it on Trend Micro until i had completely uninstalled it and
the issue persisted ... Peachtree support is utterly useless -
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top