Sage Line 50v10 - Installation Problems

Discussion in 'UK Accountancy' started by Einstein III, Apr 22, 2004.

  1. Einstein III

    Einstein III Guest

    Could someone please help urgently.

    I am trying to re-install Sage Line50v10 and I get stuck when it comes to
    "Setup is configuring the ODBC."

    The computer stops there and there is no further movement.

    I cannot call Sage because I haven't taken additional Support.

    Thanks in advance.
     
    Einstein III, Apr 22, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. "Einstein III" <> wrote in message
    news:40878814$0$277$

    > Could someone please help urgently.
    >
    > I am trying to re-install Sage Line50v10 and I get stuck when it comes to
    > "Setup is configuring the ODBC."
    >
    > The computer stops there and there is no further movement.
    >
    > I cannot call Sage because I haven't taken additional Support.
    >
    > Thanks in advance.


    Call Sage, it isn't suppport you want it is a working program, you
    can Google uk.legal for reams of advice on this sort of scenario.

    My truth dice say:

    "Sage will not be able to help you. Upgrade to a later version
    of Windows (if feasible, *full back-up*). If it *still* doesn't work
    take it back to the shop."






    --
     
    Troy Steadman, Apr 22, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. "Einstein III" <> wrote in message
    news:40878814$0$277$

    > Could someone please help urgently.
    >
    > I am trying to re-install Sage Line50v10 and I get stuck when it comes to
    > "Setup is configuring the ODBC."
    >
    > The computer stops there and there is no further movement.
    >
    > I cannot call Sage because I haven't taken additional Support.
    >
    > Thanks in advance.


    Assuming you are installing to a network:

    Try installing from different works stations. The only Sage I've ever
    installed (Sage FAPP formerly Hartley) is particular about where you
    are installing from. You *cannot* install the Server from the
    Server. Try installing to another computer. If you don't have
    another computer go out and buy one.

    [Thinks: that's enough advice!]



    --
     
    Troy Steadman, Apr 22, 2004
    #3
  4. Einstein III

    Dave Guest

    In article <40878814$0$277$>, einstein@non-
    spam.com says...
    > Could someone please help urgently.
    >
    > I am trying to re-install Sage Line50v10 and I get stuck when it comes to
    > "Setup is configuring the ODBC."
    >
    > The computer stops there and there is no further movement.
    >
    > I cannot call Sage because I haven't taken additional Support.
    >
    > Thanks in advance.
    >
    >
    >

    It isn't additional support, it's installation which means you have to
    ring Sage to get your licence number.

    You did buy it, didn't you ?
    --
     
    Dave, Apr 22, 2004
    #4
  5. I paraphrase qoute "Im sick of lying, thats why I left", its words the same,
    structure and exact wording may differ,
    but thats what was said by one girl that left sage support, I know from
    working at Sage R&D that the support people have to lie on
    a regular basis, and the R&D guys now whats wrong, but usually are not
    allowed to fix what they want to.

    "Einstein III" <> wrote in message
    news:40878814$0$277$...
    > Could someone please help urgently.
    >
    > I am trying to re-install Sage Line50v10 and I get stuck when it comes to
    > "Setup is configuring the ODBC."
    >
    > The computer stops there and there is no further movement.
    >
    > I cannot call Sage because I haven't taken additional Support.
    >
    > Thanks in advance.
    >
    >
     
    eauctionbargains, Apr 23, 2004
    #5
  6. Einstein III

    glc

    Joined:
    Aug 13, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I had the exact same problem it didn't matter how many times I tried, it would hang at the "Setup is configuring the ODBC."

    I found this article and it helped me solve the problem.

    I cant post the link because my post count isn't greater than 10, if you require the link to the article you can email me
     
    glc, Aug 13, 2012
    #6
  7. Einstein III

    michaelbrowning

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi GLC - could you possibly email me the link? I'm michaelbrowning at yahoo.com
     
    michaelbrowning, Sep 29, 2012
    #7
  8. Einstein III

    pncookson

    Joined:
    Nov 1, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'd like the link too please.

    I'd like the link to this fix too please.

    Thanks in advance,

    Paul
    paul.cookson at winnerssoftware.co.uk
     
    pncookson, Nov 1, 2012
    #8
  9. Einstein III

    paudraig mcalister

    Joined:
    Dec 2, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I've the same problem with sage instant
     
    Last edited by a moderator: Dec 3, 2017
    paudraig mcalister, Dec 2, 2017
    #9
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.