Setting up GL accounts


R

renae

I recently changed my chart of account and when I click on the retrieve
button in the accounting setup to get the chart of accounts, it acts like it
does something, but when I try and assign the GL accounts, the new accounts
do not show up. Has anyone else found this? Is it a bug or am I doing
something wrong?
 
Ad

Advertisements

G

Glenn Adams [MVP - Retail Mgmt]

Well, everytime I have done this the new accounts have come through.
The accounts are NOT sorted in any logical order that I've been able to
find - your new accounts may just be hidden in the list instead of
showing up at the beginning or end or in numeric order like you might
expect...

Glenn Adams
Tiber Creek Consulting
http://www.tibercreek.com
(e-mail address removed)
 
R

renae

Hmm. Well they are definately not there. It is strange that there is no
logical order to the list as well.
 
G

Glenn Adams [MVP - Retail Mgmt]

Are you sure that you updated the same QB database that RMS is importing
from? QB will allow you to have multiple store databases, but RMS is
only linked to one of them. Try going into SO Manager,
File/Configuration, Accounting Tab and reconnecting the QB Database.
Remember that you need to have QB open and logged into the store
database on the same machine as SO Manager for any of the imports or
posting to work.
 
Ad

Advertisements

R

renae

I checked to be sure and I am connected to the correct data base and I have
QB running. It's quite baffling. I'm using QB 2006 by the way.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads


Top