strange report output


C

Craig

Our detailed sales report for yesterday is missing some transactions. I run
any other report(register, top items, top departments, etc.)and all items
are there and accounted for. I run the standard detailed sales report and
items are missing. This isn't happening for all dates, just yesterday. It
started with about half the items missing. I ran reindex and check and about
half of the missing items showed up, but still am missing about $200. Z
report and everything else is fine. This really has me baffled. RMS
1.3.1006
Craig
 
Ad

Advertisements

C

Craig

One more thing. I have a detailed sales report by hour that I got off the NG
and everything is on it. I could go through both reports and identify what's
missing on the standard detailed report, but is it worth it? Tax Analysis
report is fine so I won't have any issues there.
Craig
 
R

root

Must be some code in the report itself. Open it in notepoad and see if
anything is hinky.
 
G

GregDxb

Hi Craig,

Maybe you have deleted the item in HQ... check the item in STORE database
and take note of the HQID.. the HQID of item in STORE database must match the
id of item in HQ database.

to check you can run query getting the hqid in store item database....

select hqid from item where itemlookupcode='XXXXXXXXXXXX ' -->missing item
sold (check store database / journal)

to check you can run query getting the id in HQ item database....

select id from item where itemlookupcode='XXXXXXXXXXXX ' -->missing item
sold (check hq database)


after getting the correct id's...you can either update the store hqid or
transactionentry table with the correct itemid.

let me know if it works


good luck
 
C

Craig

The report works fine for every other day but the 26th. I'm not running HQ
and another detailed report by hour shows everything correctly. This is just
really strange since the report has worked fine in the past, and still is
working on every other day. For instance, I ran the report for
yesterday(27th)and it is working correctly. But I run it for the 26th and
the total doesn't match any other reports for the day. It's just the default
detailed sales report that's off.
Craig
 
Ad

Advertisements

G

GregDxb

craig,

try running ws401 dated Aug 25...then check your report...

let me know if it helps...
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

Strange Investment Reports 5
strange report behavior 0
Tab-delimited or CVS report output 2
Outputting Data 3
Strange Investment Report behaviour 0
USA Output Calculation 0
USA Output units for a bodyshop 1
MSR Output Format 0

Top