Suddenly got little flag next to account.


D

Don J

I've suddenly got a little flag to the left of a credit card account in
the Account Bar indicating that there are new transactions in the Account.
But when I look at the account there are no new transactions. When I
restore backups saved 7 or 8 days ago the same flag appears. Restarting
Windows didn't change a thing. I then removed and reinstalled Q'2004.
Again the flag reappeared when I restored Quicken from 0, 7 and 8 days ago.
None of the flags appeared yesterday.

I am using Win'XP. I even went to a different copy of Win'XP installed
on my system where I have a second copy of Q'2004 installed. The little
flag appeared there as well.

Don J

------------------------------------------------------------------
 
Ad

Advertisements

H

Henry Padilla

I've seen a little flag for over due transactions (bills)

Do you have bills comingout of your credit card account?

Henry Padilla
 
D

Don J

How do I find out if I have any overdue bills?

Don J

-------------------------------------------------------------------------
Henry Padilla said:
I've seen a little flag for over due transactions (bills)

Do you have bills comingout of your credit card account?

Henry Padilla
 
D

Dick Ballard

If you have any scheduled transactions that are due to be entered,
there will ba a flag on that account. There should be a "scheduled
transactions" tab at the bottom of the account register window.
Clicking on that will show you the list of proposed future
transactions. The items in the list will be determined by the current
date and the advance notice you have entered for the scheduled
transactions.

Dick Ballard
(e-mail address removed)
 
Ad

Advertisements

J

John Pollard

Don said:
I've suddenly got a little flag to the left of a credit card
account in the Account Bar indicating that there are new
transactions in the Account. But when I look at the account
there are no new transactions. When I restore backups saved 7
or 8 days ago the same flag appears. Restarting Windows
didn't
change a thing. I then removed and reinstalled Q'2004. Again
the flag reappeared when I restored Quicken from 0, 7 and 8
days ago. None of the flags appeared yesterday.
I am using Win'XP. I even went to a different copy of
Win'XP installed on my system where I have a second copy of
Q'2004 installed. The little flag appeared there as well.
Put your cursor on the flag and hold it there: Quicken will tell
you what the flag is for.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top