QuickBooks accountant's Copy issue

Discussion in 'Accounting Software' started by quickensupport, Sep 4, 2018.

  1. quickensupport

    quickensupport

    Joined:
    Sep 4, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Unable to create accountant's copy in QuickBooks Pro-2018.

    Need Help.
     
    quickensupport, Sep 4, 2018
    #1
    1. Advertisements

  2. quickensupport

    ShanaW

    Joined:
    Aug 17, 2018
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    Location:
    Las Vegas, NV
    Here is one thought on what might be causing this issue:
    The issue may be related to the folder where the company file is stored.
    • Browse to the folder where the QuickBooks file is stored.
    • Right click on the file and select sharing and security. (Security might be found under properties)
    • Select permission.
    • Give the account Change and Read permissions.
    • After this try to create an accountant’s copy. Make sure that you don’t have any strange characters in your file path. Only use letters in your company name, avoid characters.
     
    ShanaW, Sep 17, 2018
    #2
    1. Advertisements

  3. quickensupport

    ShanaW

    Joined:
    Aug 17, 2018
    Messages:
    11
    Likes Received:
    3
    Location:
    Las Vegas, NV
    Hello! Just reaching out to see if the information was helpful and if you have any additional questions?
     
    ShanaW, Sep 19, 2018
    #3
    steinandpartners likes this.
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.